Brady Endüstriyel Etiket Çözümleri

Brady hakkında


Brady yüksek performanslı etiketleri, endüstriyel yazıcıları, yazılımları, güvenlik ve mekan işaretleri, endüstriyel emiciler (absorbents), kilit sistemleri (LOTO) ve bir çok başka çözümüyle insanları, mekanları ve ürünleri işaretler / markalar ve korunmasını sağlar. Brady çözümleri yönetmeliklere, standartlara uygun güvenli iş ortamları oluşmasını ve devam etmesini , yüksek performanslı ürünlerimiz ise en zor şartlarda bile ürün ve diğer varlıkların net ve temiz bir şekilde etiketlenmesini ve takibini sağlar.

Brady Grubu 100,000 adetten fazla standart ürüne ve binlerce özel sipariş olarak yapılmış ürüne sahiptir.

Türkiye'de Brady


Brady Türkiye, Brady Coorporation’a ait bir yabancı sermaye şirketidir. Türkiye ofisi satışını distribütörleri kanalı ile yapmakta  ve  tüm siparişleri guruplayarak her hafta düzenli ve en ekonomik şekilde sevkiyatını sağlamaktır.

İdea Elektrik 2014 yılında Brady Türkiye'nin yetkili bayisi olmuştur. 


Kısa sürede proses endüstrileri -datakom ve telekom -elektrik,elektronik -havacilik ve savunma sanayi-laboratuvarlar-otomotiv-toplu ulaşım endüstrisi-gıda ve çalışan güvenliği  gibi alanlarda  önemli referansları müşterileri arasına katmayı başarmıştır.

Tanımlama çözümleri ve işyeri güvenliğinde dünya lideri konumundaki Brady'nin yüksek performanslı çözümleriyle tanışmak, demo ve katalog istekleriniz için uzman kadromuz ile temasa geçmeniz yeterli. Sizi yerinizde ziyaret edip en doğru ve en ekonomik çözümü sunmaktan mutluluk duyarız.

Ürünler ve çözümlerimiz:


        
YazıcılarEtiketlerBoru İşaretlemesi   Kilitleme ve Güvenlik        Döküntü kontrolü