Hager enerji dağıtımı ve kablo kanalı çözümleri

Hager hakkında Hager; dünyada konut,ticari ve endüstriyel binalar için ürünler ve çözümler geliştrien  lider elektrik tesisat üreticilerinden biri konumundadır.Bağımsız bir aile şirketi olan ve Blieskastel, Almanya'da kurulan Hager Grubu, endüstrinin inovasyon liderlerinden biridir.Ürünleri ve sistemleri dünya üzerinde 22 farklı noktada üretilmekte ve yine dünya üzerinde 80'den fazla ülkede Hager markasına güvenen müşterilere iletilmektedir.       

Türkiye'de Berker by Hager


Anahtar priz ve akıllı bina sektörlerinde, dünyada öncü marka haline gelen Berker, 2007 yılından beri Türkiye'de premium market ve ticari alanlara, özel tasarım konseptini ve yüksek kaliteli hizmetini sunmaktadır. Hager bünyesine katılmasıyla birlikte, Berker’in akıllı sistemlerin dizaynındaki başarısı Hager'in endüstriyel alandaki uzmanlığı ile birleşti.             


Bu birleşme sayesinde Berker by Hager, akıllı bina otomasyon sistemleri satışında pazar liderliğini yakalayarak önemli bir başarı sağlamıştır.Firma yeni dönem stratejisinde Hager'in enerji dağıtım sistemleri  ve kablo yönetimi sistemleri konusundaki farklı ve dikkat çeken çözümleri ile özellikle en üst segmentdeki etkinliğini arttırmayı planlamaktadır.


İdea Elektrik Mühendislik ile Hager ürünleri


Kuruluşundan kısa bir süre sonra Türkiye'de Hager'in kablo yönetimi ürünlerinin satışını ve dağıtımını üstlenen  İdea Elektrik ilk olarak Hager Tehalit pano içi kablo kanallarının dağıtımına başlamış ve kısa sürede sektörün pano imalatı ve montajı konusunda önde gelen firmalarında ve premium projelerinde söz sahibi olmayı başarmıştır.Günümüzde bu konudaki ürün çeşitliliğini halojen free kanallar,sıva üstü kanallar ve zemin sistemleri gibi diğer kablo yönetimi ürünleriyle genişletmiştir. 2015 yılında enerji dağıtımı ürünlerinin satışına başlanmış ve ilk olarak Hager markalı NH sigorta ayırıcılar İdea tarafından  pazara sunulmuştur. 2016 yılı ile birlikte ise güç dağıtım kutularının satışına başlanmıştır.

İdea Elektrik , Hager ürünlerinin dağıtımını İstanbul merkez deposu ve çeşitli illerdeki anlaşmalı satış noktaları vasıtasıyla gerçekleştirmektedir. İlerleyen dönemde ise pazar araştırmaları neticesinde Hager'in daha fazla ürününü müşterileri ile buluşturmak için çalışmalarını sürdürmektedir.


Hager ürünleri ve çözümleri hakkında daha detaylı bilgi ,ürün tanıtımı ve sunum istekleriniz için lütfen satış bölümümüz ile irtibata geçiniz.

satis@ideaelektrik.com.tr